Dak- en wandbeplating. Snel en vakkundig.

Wij leveren en monteren dak- en wandbeplating. Hierbij kunt u denken aan: enkelwandig staal, sandwichpanelen, golfplaten, lichtstraten/lichtkoepels, dakgoten, zetwerken en overige accessoires. Hieronder een overzicht van de verschillende beplatingssystemen en toevoegingen.

SANDWICHPANELEN

Daar waar de isolerende functie wél van groot belang is adviseren wij om eco- of sandwichpanelen te monteren. Dit paneel bestaat uit een staalplaat aan de binnen- en buitenkant met daartussen isolatiemateriaal. Deze sandwichpanelen kunnen door ons worden geleverd en gemonteerd in diverse diktes, kleuren en profielen. Wij zijn groot voorstander van panelen met maximale lengte, waardoor er minder verbindingen zijn. Hierdoor is de kans op lekkage ook weer kleiner. Door de relatief eenvoudige montage van sandwichpanelen kunnen in korte tijd grote oppervlaktes worden voorzien van beplating. Mede dankzij de hoge isolatiewaarde en de brandwerendheid zijn deze panelen uitermate geschikt voor de industriële- en utiliteitsbouw.

ENKELWANDIG STAAL

Waar de isolerende functie niet van belang is wordt enkelwandig staal door ons geadviseerd. Wij leveren en monteren verschillende soorten enkelwandig staal. Hierbij kunt u denken aan: damwand-profielplaten voor zowel dak als wand, binnendozen en dakpanplaten. De damwand- en golfplaten zijn leverbaar met een anti-condens vilt. Dit voorkomt condens aan de binnenkant van de plaat waardoor kans op druppelvorming sterk verkleind wordt. De enkelwandige staalplaten zijn zeer geschikt als dakbedekking van schuren, hallen, stallen en loodsen. De damwandplaat met een 5-kroons trapezium profilering kan tot een lengte van 20 meter in elke gewenste kleur geleverd worden. Hierdoor kunnen snel grote oppervlaktes beplaat worden. 

GOLFPLATEN

Slinger levert en monteert vakkundig en snel nieuwe Eternit of SVK golfplaten op uw dak. Deze golfplaten zijn waterdicht en stormvast. De golfplaten zijn leverbaar in diverse kleuren en hebben een lange levensduur doordat ze voorzien zijn van een dubbele coating van acrylaten. Dit is een beschermlaag zodat het water eenvoudig van de golfplaat afglijdt. Dit maakt de golfplaten geschikt als dakbekleding voor de agrarische-, industriële- en utiliteitsbouw.  

LICHTSTRATEN/KOEPELS

Wij monteren polycarbonaat lichtstraten, lichtkoepels en licht-wandpanelen voor een natuurlijke lichtinval in uw loods of schuur. Deze lichtelementen hebben een hoge lichtopbrengst wat een besparing van uw energiekosten oplevert. Daarnaast zijn deze platen voorzien van een UV-laag met een uitstekende lichtspreiding. Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in enkele, dubbele of driedubbele uitvoering, wat ze vrijwel onbreekbaar maakt.

ZETWERKEN

Na montage van uw dak- en gevelbeplating wordt het zetwerk nauwkeurig ingemeten waarna het netjes wordt gemonteerd door Slinger. Inmeten, leveren en monteren doen wij allemaal zelf. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en maatwerk! Wij kunnen het zetwerk in alle denkbare kleuren leveren, in een aluminium of stalen uitvoering. En levering binnen 1 dag is mogelijk!

DAKGOTEN (BAK/MAST)

Slinger monteert ook dakgoten in eigen beheer. Of het nu gaat om een bakgoot, een mastgoot of een kilgoot, wij hebben de mogelijkheden om een van deze uitvoeringen te monteren voor de afwatering van uw constructie. De dakgoten worden prefab geleverd om een snelle montage te garanderen. De verschillende goten kunnen geleverd worden voor dakhellingen van 5 tot 90 graden.

ZONNEPANELEN

Ook Slinger gaat graag mee met de tijd. Doordat duurzaamheid en milieu de laatste jaren steeds belangrijker worden, bieden wij u ook de mogelijkheid om zonnepanelen te laten monteren op uw schuur, stal of loods. Door het leggen van zonnepanelen kan een groot deel van de energievoorziening worden opgewekt. Het rendement van zonnepanelen is erg hoog waardoor de terugverdientijd al binnen een aantal jaar bereikt is. Daarbij zijn de prijzen van zonnepanelen de afgelopen jaren steeds verder gedaald. Dus sla uw slag en laat Slinger zonnepanelen op uw constructie monteren!

BEVESTIGINGSMATERIALEN

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle benodigde bevestigingsmiddelen voor de producten die wij verkopen. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd met de montage van enkelwandige en geïsoleerde panelen kunnen wij u goed adviseren over het gebruik van de juiste materialen. Naast de levering van schroeven, ringen, bitjes, kleurkapjes, bouten en moeren leveren wij ook materialen voor de montage van dakgoten, lichtkoepels en zonnepanelen. Heeft u een vraag over wat Slinger voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

FELSBEPLATING

Felsbeplating is een stevige, duurzame optie voor wandbekleding. Deze dunne staalplaten worden bevestigd met felsen, waardoor weinig verbindingen nodig zijn en de kans op lekkage vermindert. De beplating is gemakkelijk te installeren en biedt goede isolatie en brandwerendheid, waardoor het ideaal is voor industriële en utiliteitsbouwprojecten. Heeft u een vraag over wat Slinger voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

Slinger Beplatingssystemen

Wij monteren elke dag met veel passie en dat is te zien.

0
Gaten geboord
0
Panelen gezaagd
0
Meters uitgemeten
0
Panelen gehesen
0
Hoeken gezaagd