Renovaties door Slinger. Uw hal weer als nieuw.

Wij zorgen ervoor dat uw hal er weer als nieuw uitziet. Bij Slinger is het een no-nonsense mentaliteit en geen klus is ons dan ook te gek. Doordat wij korte communicatie lijnen hanteren kunnen wij snel schakelen en is uw hal binnen de kortste keren voorzien van nieuwe beplating. Benieuwd hoe wij te werk gaan?

1. TELEFONISCH CONTACT

U bent er over uit. Uw dak- of gevel moet vervangen worden doordat het asbest bevat, doordat het schade heeft opgelopen of doordat u (on)geïsoleerde beplating wil laten monteren. De mogelijkheden zijn groot en daarom wilt u een specialist inschakelen. Daarom neemt u contact op met Slinger Beplatingssystemen. U stuurt een mail of neemt eenvoudig contact op met Jan om een afspraak in te plannen. Wij komen geheel vrijblijvend bij uw situatie kijken.

2. INVENTARISATIE OP LOCATIE

Wanneer de afspraak is ingepland komen wij geheel vrijblijvend bij u op locatie kijken. Elk project heeft een andere aanpak nodig en hierdoor zorgen wij ervoor dat we u een op maat gemaakt aanbod kunnen doen tegen een scherpe prijs. Of het nu gaat om een kleine schuur of om een groot distributiecentrum, wij staan graag voor u klaar. We hebben de capaciteit om uw constructie snel te kunnen voorzien van nieuwe beplating. Met één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

3. DATUM PLANNEN

Nadat we op locatie zijn geweest en uw situatie goed hebben bekeken zullen we in samenspraak met u een datum plannen voor de aanvang van het project. Doordat we een aantal bussen door heel Nederland hebben rijden en nauw samenwerken met onze partners kunnen wij binnen korte tijd zowel grote als kleine projecten starten. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe beplating en bent u binnen de kortste keren voorzien van een waterdicht dak.

4. AANVANG RENOVATIE

Ongeacht de grootte van uw stal, loods of schuur gaan wij snel en vakkundig aan de slag om het dak en de gevels te voorzien van nieuwe beplating. Door het gebruik en de juiste inzet van alleen de beste materialen en machines leveren wij binnen een realistische doorlooptijd absoluut vakwerk af. Dit alles gebeurd volgens de laatste veiligheidsnormen. Naast het feit dat al onze medewerkers VCA gecertificeerd zijn gebruiken wij ook altijd rand- en valbeveiliging bij het aanbrengen van uw beplating.

5. (TUSSENTIJDSE) CONTROLE

Voor ons is het van belang dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn met het eindresultaat. Daar profiteren wij uiteindelijk ook weer van. Daarom heeft u tijdens het gehele traject van eerste contact tot uiteindelijke oplevering, één vast aanspreekpunt. Hierdoor zijn er korte lijnen en kan er snel geschakeld worden. Tijdens het gehele project zal onze projectleider ook zorgen dat alles volgens afspraak verloopt. Hierdoor kunt u gerust verder gaan met uw werkzaamheden zonder zich zorgen te maken over de nieuwe beplating.

6. OPLEVERING PROJECT

Afhankelijk van de grootte van het project zal Slinger Beplatingssystemen binnen een aantal werkdagen het project opleveren. Eén van de projectleiders zal alles met u nalopen om eventuele onvolkomenheden nog af te werken. Wanneer de schuur, hal of loods volgens afspraak is opgeleverd en er geen zaken meer zijn die aangepast moeten worden, zal het project afgerond worden en kunt u uw loods in gebruik nemen. Uiteraard zorgen wij dat de bouwplaats weer schoon wordt opgeleverd en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Renovaties door Slinger

Uw loods of hal ziet er na een bezoek van Slinger weer als nieuw uit.

De afgelopen jaren heeft Slinger Beplatingssystemen een groot aantal projecten mogen afronden. En ook de komende tijd gaan wij graag voor u op weg om uw stal, loods of schuur te voorzien van nieuwe beplating. Ook als u een asbestdak wilt vervangen denkt Slinger graag met u mee. Binnen enkele dagen voorzien wij uw constructie van een geheel nieuw dak.

Afhankelijk van de gebruikswijze van uw constructie wordt er bepaalde beplating geadviseerd. Hiernaast een overzicht van de verhoudingen van dit jaar.

Felsbeplating
Sandwichpanelen
Enkelwandig staal
Eternit of SVK Golfplaten
Lichtkoepels
Zonnepanelen